De zomer is begonnen!

Een kleine ijskar of gelato bar op uw bruiloft

Een Gelato Bar ! De Perfecte IJs sensatie voor Uw Bruiloft

Maak uw bruiloft in Schiedam en omstreken onvergetelijk met de heerlijke ijssensaties van Capo IJs! Onze kleine ijskar voegt een unieke en smakelijke touch toe aan uw speciale dag.

Onze Kleine IJskar: Charmant en Verrukkelijk
Onze kleine ijskar is de ideale toevoeging voor uw bruiloft. Deze trendy gelato bar past perfect in elke setting, van romantische tuinen tot elegante zalen. De stijlvolle uitstraling en het compacte formaat zorgen ervoor dat de ijskar moeiteloos in uw decor past, zonder teveel ruimte in beslag te nemen. Tevens is de uitstraling van de kar gemakkelijk aan te passen aan uw bruiloftsthema, waardoor alles perfect op elkaar afgestemd is.

Heerlijke Smaken en Uitstekende Service
Capo IJs biedt een breed scala aan heerlijke ijssmaken die uw gasten zeker zullen waarderen. Van klassiek vanille en chocolade tot exotische en seizoensgebonden smaken, er is voor ieder wat wils. Onze vriendelijke en enthousiaste ijscoman of -vrouw, zoals Wilco, zorgt ervoor dat uw gasten een geweldige ervaring hebben, met een glimlach en een perfecte bol ijs.

Gemak en Flexibiliteit
Bij Capo IJs begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom bieden we flexibele huurpakketten die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu alleen de ijskar wilt huren of een volledige service met bemanning wenst, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. En bij voldoende afname rekenen we geen voorrijkosten, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw dag.

Wij Bespreken Graag de Mogelijkheden
Bent u geïnteresseerd in het huren van onze kleine ijskar voor uw bruiloft? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om van uw bruiloft een onvergetelijk en smaakvol feest te maken met Capo IJs.

Capo IJs heeft al vele bruiloften en partijen verblijd met onze heerlijke ijsjes en uitstekende service. Onze tevreden klanten prijzen ons om onze professionaliteit, flexibiliteit en de leuke gepaste ervaring die wij bieden. Laat ons ook uw bruiloft verrijken met een zoete en onvergetelijke ervaring!