De zomer is begonnen!

IJscoman huren voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of evenement

Wanneer staan we op jouw event?

IJscoman voor jouw evenement

Een ijscoman huren in Rotterdam en omstreken is een “koud kunstje” bij Capo IJs. We hebben twee ijsbrommers en een ijsfiets te huur. Bij voldoende afname rekenen we geen voorrijkosten.

Kinderfeestje: ijscoman huren

Een kinderfeestje in Rotterdam en omstreken wordt pas echt onvergetelijk met de ijscoman van Capo IJs! Met onze vrolijke ijsbak brommers en trendy gelato bar zorgen we voor de lekkerste traktaties. De kleurrijke ijsbak brommers en stijlvolle gelato bar maken elke verjaardag extra feestelijk. En het beste van alles? Bij voldoende afname rekenen we geen voorrijkosten. Uw kleine gasten zullen stralen van plezier terwijl ze genieten van hun favoriete ijsjes, vers geschept door onze vriendelijke ijscoman of -vrouw. Maak het kinderfeestje extra speciaal met de heerlijke ijssmaken van Capo IJs!

Bedrijfsfeest en Schoolfeest: verwen iedereen met lekker ijs

Wilt u uw bedrijfsfeest of schoolfeest in Rotterdam en omgeving een ijskoude verrassing geven? Huur een ijscoman van Capo IJs! Wij bieden sfeervolle ijskarren en mobiele ijsvoorzieningen zoals de ijsbak brommers, ijskar (aanhanger), baby ijskar of gelato bar en ijsfiets. Voor bedrijfsevenementen kunnen we zelfs uw bedrijfslogo voeren op onze ijskar of gelato bar, waardoor uw merk extra in de schijnwerpers staat. Onze ambachtelijke Italiaanse ijsjes, geserveerd door een professionele ijscoman of -vrouw, maken van elk feest een smakelijk succes. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of schoolfeest, Capo IJs zorgt voor een ijskoude traktatie die iedereen zal waarderen.

Een gelato bar op Uw Bruiloft

Maak uw bruiloft in Rotterdam en omgeving bijzonder met de heerlijke ijssensaties van Capo IJs! Onze charmante en stijlvolle kleine ijskar past perfect in elke setting en kan eenvoudig worden aangepast aan uw bruiloftsthema. Wij bieden een breed scala aan verrukkelijke ijssmaken, geserveerd door onze enthousiaste ijscoman of -vrouw. Flexibele huurpakketten en uitstekende service zorgen ervoor dat uw dag vlekkeloos verloopt. Capo IJs heeft al vele bruiloften en feesten verrijkt met onze heerlijke ijsjes en professionele service.

bekijk onze mogelijkheden voor uw bruiloft

Evenementen: goed ijs maakt elk feest compleet

Organiseert u een evenement of festival in Rotterdam of omgeving en wilt u iets speciaals toevoegen? Capo IJs biedt de perfecte oplossing met onze diverse ijscowagens! Of het nu gaat om een buurtfeest, bruiloft, groot festival of winkelopening, wij hebben de juiste ijsvoorziening voor u. Huur een van onze ijsbak brommers, ijskar (aanhanger), baby ijskar, gelato bar of ijsfiets en schep zelf het lekkerste ijs op uw evenement. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, alles is bespreekbaar. Met Capo IJs wordt elk feest een heerlijke belevenis!

Onze Vrolijke Bemanning

De bemanning van Capo IJs maakt het verschil! Wilco, onze super vrolijke en enthousiaste ijscoman, zorgt altijd voor een glimlach op het gezicht van onze klanten. Onze ijswagens worden bemand door een team van vrolijke, enthousiaste en blije medewerkers die van elk moment een feest maken. Of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsfeest, schoolfeest of groot evenement, onze bemanning staat klaar om uw gasten te verwennen met de lekkerste ijsjes en een onvergetelijke ervaring.