De zomer is begonnen!

De ijscowagens van Capo ijs

De ijscowagens van Capo ijs

Welke ijscowagen past het beste bij je?

Onze ijsaanhanger is klaar voor uw feest

Onze ijsaanhanger kan makkelijk en snel verre afstanden afleggen en tot wel 2500 bollen ijs meebrengen in 12 verschillende smaken. Ideaal voor de grote klus er kunnen tot wel 3 scheppers tegelijk mee werken waardoor 300 bollen per uur geen enkel probleem is. Hij heeft een eigen vriezer en kan tot wel 10 uur zonder stroom. Je kan hem ook persoonlijk maken met een eigen tekst, afbeelding of logo. Een echte ouderwetse ijscobel zit erbij. De afmetingen zijn ongeveer 3 meter lang, 195 hoog en 180 breed.

Onze jaren 70 ijsbakbrommers, een ware eyecatcher
Onze ijsbakbrommers uit de jaren 70 komen makkelijk en snel naar je toe en zijn een ware eyecatcher, ze kunnen zich snel en makkelijk verplaatsen en komen makkelijk in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Delft en omstreken. 800 bollen ijs en 200 bollen per uur halen ze met gemak. Tot en met 10 smaken is geen probleem. Ze hebben ook een eigen vriezer en kunnen tot wel 12 uur zonder stroom. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 meter lang, 195 hoog en 150 breed. Ook hier weer de ouderwetse ijscobel en toeter erbij.
Voor de kleinere gelegenheden, de baby ijskar

Voor kleinere gelegenheden en voor binnen hebben we speciaal de baby ijskar / gelato bar deze past door een normale deur en kan ook zelf opgehaald worden met of zonder ijs. Hieruit kan je ook makkelijk zelf scheppen alle benodigdheden hiervoor leveren we erbij.

Er kunnen tot 6 smaken in en de koeling werkt met koelelementen en een tempex box. 70 bollen per uur en 400 bollen zijn mogelijk.

Related Posts