De zomer is begonnen!

Over ons

Wat zou jij graag over ons willen weten.

Zoete Herinneringen: De Reis van Capo IJs

"Van Opa's IJssalon tot Jouw Park Picnic: Capo IJs Maakt Elke Dag een Beetje Cooler!" Stel je voor: een zonnige dag, kindergelach, en het geluid van... een ijscofiets? Ja, je hoort het goed! Bij Capo IJs rollen we (letterlijk) door jouw buurt met een missie die net zo fris is als ons ijs: het leven van jonge ouders een stukje zoeter en cooler maken, één ijsje tegelijk.

Onze reis begon in een tijdperk waarin bell bottoms hip waren en discoballen het ultieme interieuraccessoire. Mijn opa en oma openden ijssalon Melba in Schiedam, en mijn oom volgde met Melbalino in Vlaardingen. Foto’s van ijssalon Melba uit de jaren '70 tonen meer dan alleen de mode van toen; ze laten een tijdloze liefde voor ijs zien. Vandaag de dag brengen we diezelfde passie naar jou, verpakt in een modern jasje (of beter gezegd, in een hoorntje).

"Waar Traditioneel IJs en Moderne Families Samenkomen"

IJssalon Melba aan de Broersveld Schiedam - 1972

Met onze mix van vintage ijscowagens (ja, ze zijn ouder dan de eerste Star Wars-film) en een hippe ijscofiets, zijn we de superhelden van het snackmoment. We duiken op in parken, bij speeltuinen, en zelfs op die speciale plekjes in Rotterdam en Schiedam waar jonge ouders een moment van rust vinden... totdat we aankomen, natuurlijk!

Onze standplaatsen? Oh, die zijn strategisch gekozen om jouw "help, hoe overleef ik de dag met peuters" momenten te redden. Of het nu het Beatrixpark in Schiedam is of het groene paradijs bij de Euromast – wij zijn er, met de belofte van een instant glimlach en een korte pauze van de ouderlijke verantwoordelijkheden.

Kinderfeestje aan de Princess Beatrixlaan te Schiedam - Juni 2022

"IJs, Plezier, en Een Beetje Magie"

Bij Capo IJs weten we dat het ouderschap een avontuur is – soms rommelig, vaak prachtig, en altijd beter met ijs. Onze missie? Om van elk ijsje een feestje te maken, een leuke pauze in jouw drukke dag. Of je nu de held wilt zijn op je kind’s speeldate of gewoon een momentje van zoete overgave nodig hebt (we oordelen niet!), wij staan voor je klaar.

Want onthoud: het leven met kinderen is altijd een avontuur, maar met Capo IJs wordt het een smakelijk avontuur!