De zomer is begonnen!

Huur een ijskar en kies je eigen smaken

Heb jij ze allemaal al geproefd?

Ontdek de Kleurrijke Smakensensatie bij Capo IJs!

Bij Capo IJs vieren we de kunst van authentiek Italiaans ijs met een twist van verrassing. Onze ijscowagen, gevuld met een uitgebreid assortiment aan hemelse smaken, brengt altijd iets bijzonders naar uw evenement. Hoewel niet al onze ijssmaken tegelijk passen in onze vrolijke ijskar, garandeert dit dat elk bezoek een unieke ontdekkingstocht wordt. De selectie wisselt voortdurend, wat elke ervaring spannend en nieuw maakt. Maar maak u geen zorgen, de geliefde klassiekers zoals fluweelzachte vanille en rijke chocolade ontbreken nooit!

Nieuwsgierig naar de verrassende variëteit die Capo IJs te bieden heeft? Neem een kijkje op onze website voor een voorproefje van onze smaakvolle creaties, of beter nog, kom langs bij onze ijscowagen en ervaar het zelf.

Organiseert u een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een groot feest? Bij Capo IJs begrijpen we dat elk evenement zijn eigen unieke touch vereist. Als u een specifieke smaak wenst die een persoonlijke betekenis heeft of die perfect past bij het thema van uw viering, dan staan wij klaar om deze wens te vervullen. Vertel ons uw voorkeuren en wij gaan aan de slag om een op maat gemaakt ijsaanbod te creëren dat uw gasten zal betoveren en de zoetheid van uw speciale dag zal verhogen.

Capo IJs maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk moment met een vleugje koel genot. Laat ons deel uitmaken van uw viering—waar traditioneel vakmanschap en persoonlijke service samenkomen om uw evenement extra speciaal te maken!