De zomer is begonnen!

Een echte ijscoman op jouw kinderfeestje

Een echte ijscoman op jouw kinderfeestje

Een IJskoud Avontuur: Het Ultieme Kinderfeestje met Capo IJs!

Juni 2022, een zonovergoten dag aan de Princess Beatrixlaan in Schiedam, werd het toneel van een onvergetelijk kinderfeestje dat nog lang in de herinnering van de buurt zal blijven. Het geheim van dit spetterende succes? Een verrassingsbezoek van Capo IJs, dat met zijn kleurrijke ijscowagen niet alleen de straat, maar ook de harten van de kinderen veroverde.

Van het moment dat de melodieuze bel van de ijscowagen klonk, wisten de kinderen dat er iets magisch stond te gebeuren. Met ogen zo groot als schoteltjes en lachjes zo breed als de horizon, stonden ze in rijen te wachten op hun beurt om een keuze te maken uit het breedste assortiment ijsjes dat ze ooit hadden gezien. Elk kind, uniek in zijn smaak en voorkeur, vond bij Capo IJs precies wat zijn hartje begeerde – van smeuïge chocolade tot aan zure citroensorbet, en alles daartussenin.

Het was erg geslaagd om Capo op het feestje erbij te hebben! De kinderen vonden het fantastisch.

Juni 2022, een zonovergoten dag aan de Princess Beatrixlaan in Schiedam, werd het toneel van een onvergetelijk kinderfeestje dat nog lang in de herinnering van de buurt zal blijven. Het geheim van dit spetterende succes? Een verrassingsbezoek van Capo IJs, dat met zijn kleurrijke ijscowagen niet alleen de straat, maar ook de harten van de kinderen veroverde. Van het moment dat de melodieuze bel van de ijscowagen klonk, wisten de kinderen dat er iets magisch stond te gebeuren. Met ogen zo groot als schoteltjes en lachjes zo breed als de horizon, stonden ze in rijen te wachten op hun beurt om een keuze te maken uit het breedste assortiment ijsjes dat ze ooit hadden gezien. Elk kind, uniek in zijn smaak en voorkeur, vond bij Capo IJs precies wat zijn hartje begeerde – van smeuïge chocolade tot aan zure citroensorbet, en alles daartussenin.

Related Posts