De zomer is begonnen!

IJscoman op locatie

In de zomer staan wij op meerdere locaties in omgeving Rotterdam

Ontdek Capo IJs op onze Vaste Standplaatsen!

Bij Capo IJs brengen we de zoetste momenten rechtstreeks naar jou toe, met onze ijswagens die geregeld te vinden zijn op enkele van de meest geliefde locaties in de regio. Of je nu geniet van de rust in het park, de dynamiek van de stad ervaart, of gewoon op zoek bent naar dat perfecte ijsmoment, we hebben je gedekt. Hier zijn onze vaste standplaatsen waar je kunt rekenen op een heerlijke onderbreking van je dag:

Beatrix Park - Schiedam:
In dit groene hart van Schiedam bieden wij een verfrissende pauze voor joggers, wandelaars en spelende kinderen. Een perfecte plek voor een ijsje na een middag spelen of ontspannen aan het water.

Het Beatrixpark in Schiedam is onze vaste standplaats

Dakpark - Rotterdam Vierhavenstraat:
Bovenop het dak van de wereld, of in ieder geval van Rotterdam, vind je ons met uitzicht over de haven. Het Dakpark combineert natuur, speeltuinen en stedelijke architectuur - en wij voegen daar graag een scheutje zoetheid aan toe.

Omgeving Woudhoek - Schiedam Noord:
In deze gezellige wijk zijn we een bekend gezicht, klaar om buurtbewoners en bezoekers te voorzien van hun favoriete ijs. Een spontaan ijsmoment tijdens je wandeling of op weg naar huis? Bij ons ben je aan het juiste adres.

In Schiedam is Capo IJs de bekendste ijscoman

Erasmusbrug - Rotterdam Centrum en Zuid:
Midden in het bruisende hart van Rotterdam, aan de voet van de iconische Erasmusbrug, is onze ijscowagen een welkome traktatie voor zowel toeristen als locals. Geniet van je ijsje met een van de beste uitzichten van de stad.

Capo IJs op een zomerse avond omgeving Erasmusbrug Rotterdam

Bij Capo IJs is elke locatie zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat je nooit ver hoeft te zoeken naar dat ultieme ijsje. Of je ons nu tegenkomt tijdens een dagje uit, een wandeling door de stad, of gewoon in je eigen buurt, we zijn altijd dichtbij met een glimlach en een ijsje dat precies goed is voor dat moment.

Volg ons op social media of check onze website voor de actuele locaties en tijden. We zien je graag bij een van onze ijswagens voor jouw moment van puur geluk!